kutsu 600x300 03

Osallistu seminaariin! Rakenteellinen energiatehokkuus korjausrakentamisessa – hiilineutraalin rakennuksen perusta

Tiesitkö, että laajamittaisella korjaamisella voidaan merkittävästi vaikuttaa olemassa olevan rakennuskannan energiatehokkuuteen ja hiilijalanjälkeen? On hyvä tiedostaa, että energiatehokkaaksi korjatun rakennuskannan säästöt kilowattitunneissa tarkoittavat säästöjä myös CO2-päästöissä sekä rahassa.

Tule kuulemaan ajankohtaista tietoa aiheesta Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n Eristeteollisuuden ja Rakennuslehden yhteistyössä järjestämään, maksuttomaan seminaariin. Katso tarkka ohjelma alempaa!

Aika: 1.9.2021 klo 9.00–12.00
Paikka: Scandic Park, Mannerheimintie 46 tai verkko-osallistuminen

cta 01

Tule paikan päälle tai osallistu etänä

Tilaisuus järjestetään niin sanottuna hybriditilaisuutena: voit osallistua seminaariin paikan päällä tai webinaarin kautta. 

Ilmoittautuneille lähetetään vahvistus- ja osallistumislinkki ja ohjeet ennen tilaisuutta. Paikan päälle saapuville on tarjolla kevyt aamupala ennen ohjelman alkua klo 8.30 alkaen.

Seminaaritilaan otamme ilmoittautumisjärjestyksessä max. 50 henkilöä ajankohtainen terveysturvallisuus huomioiden. Mikäli koronatilanne tai kokoontumisrajoitukset eivät mahdollista seminaarin järjestämistä, tilaisuus järjestetään ainoastaan webinaarina.

Webinaaritallenne on katsottavissa jälkikäteen osoitteessa www.eristeteollisuus.fi.

cta 02

Seminaarin ohjelma

Seminaarissa keskustellaan olemassa olevan rakennuskannan hiilijalanjäljen pienentämisestä rakenteellisen energiatehokkuuden avulla. Seminaarin aikana aihetta käsitellään monipuolisesti ja kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja ja ajankohtaisia näkemyksiä. Puhujavieraaksi tilaisuuteen saapuu muun muassa Ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen.

8.30 Ilmoittautuminen ja aamupala

9.00 Seminaarin/webinaarin avaus: Toimitusjohtaja Teemu Vehmaskoski, Rakennuslehti

9.05 Avauspuheenvuoro: Ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen, Ympäristöministeriö

9.20 Rakenteellinen energiatehokkuus älykkäissä rakennuksissa: Erikoistutkija Ismo Heimonen, Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

9.50 Ulkovaipparakenteen korjaaminen – korjauksen ilmastovaikutukset: Erikoistutkija Terttu Vainio, Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

10.20 Virkistäytymistauko

10.30 Energiaremontti vaatii myös lämmöneristystä: Professori Jarek Kurnitski, Aalto-yliopisto

10.50 Case Kaukovainio – taloyhtiön tarina: Yksikönjohtaja Pauli Riikola, Consti Taloyhtiöt

11.20 Paneelikeskustelu (ydinaihe: Kokonaisvaltainen ja älykäs korjaaminen – ilmastoystävällinen ratkaisu)

12.00 Tilaisuus päättyy


Seminaari on maksuton!

cta 03

Jaa verkossa:
YLÖS